Friday, February 17, 2012

PROMOSI KS-M Paris (slimming patch)

KS-M Paris0 (slimming patch)
STOK AVAILABLE...
Harga Asal : RM 3.50 per pcs

Promosi Dilanjut..
10pcs = RM 25

sabah/sarawak 10pcs RM 28
TERMASUK KOS PENGHANTARAN

Kilang pembuat Korea OEM Original foot patch dan gold original foot patch telah mengeluarkan sejenis Patch khas utk slimming diberi nama KS-M Paris.Slimming patch KS-M Paris ialah produk baru yg menggunakan ramuan herba semulajadi utk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan.
* Slimming patch direka khas utk tujuan slimming. Kesannya adalah maksimum berbanding foot patch detox. Toksin biasanya berkumpul di tapak kaki kerana gravity dan system limfa. Ttp lemak biasanya berkumpul di perut/paha/bahu.

* Oleh itu, hanya lekat slimming patch di tempat yg sesuai dpt menyingkirkan lemak lebihan.

Cara menggunakan slimming patch
1. Keluarkan slimming patch drp bungkusannya,
2. Tanggalkan lapisan plastik dibhg berwarna merah jambu,
3. Bersihkan bahagian badan yg perlu buang lemak,
4. Lekatkan KS-M bahagian merah jambu berhala ke permukaan kulit,
5. Massage/urut mengikut arah jam 50 hingga 100 kali di atas pelekat slimming patch,
6. Selepas itu tinggalkannya apabila anda nak pergi jalan2 atau tidur,
7. Jangan buangkan slimming patch tersebut.
8. Gunakan kertas plastik tadi utk lekatkan balik di bhg merah jambu slimming patch,
9. Simpankan slimming patch tersebut dalam plastik bag yg ketat.
10. Apabila hendak menggunkannya, ulangkan langkah2 seperti di atas.
11. Slimming patch tersebut boleh dilekat dan ditanggalkan bila2 masa.
12. Guna sehingga semua herba merah jambu di serap habis barulah tukar yg baru.
*Selepas gunakan KS-M Paris, tempat yg lekat slimming patch tersebut akan rasa panas dan sedikit kesakitan, ini ialah kesan KS-M Paris mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.

*Utk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan lekat slimming patch ditengah2 pusat, ttp bagi sesiapa yg rasa kesakitan sehingga tidak dpt tahannya, maka anda boleh tanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, maka anda boleh teruskan lekat di pusat. Sebab kesan yg maksima bukan semua orang boleh tahan.

FAQ:
1. Kalau nak letak kempiskan bahagian perut tu, kena letak sampai 4 bahagian skali ke?
Tak perlu,boleh letak kat bahagian pusat je.

2.Jenis pakai buang macam foot patch detox ke?
Tak. boleh tanggalkan sekejap & guna lagi. Tapi dicadangkan jangan terlalu banyak ulang.Lagi satu,kalau dah letak kat perut,perut aje,jangan tukar tempat lain spt bahu,paha,etc..

3.Pakai sekeping trus leh kurus ker?
Sekali pakai tak nampak kesan..tapi bergantung pada badan manusia.ada orang 5 keping..ade orang 20 keping.

4.Nak kena pantang makan x?
Tak perlu. Cuma digalakkan minum air kosong.

6 comments:

sha said...

bleh digunting ke?

- efa - said...

stock ade lagi x?

Aku dan Sesuatu said...

macam mana nak order? Harga Boeh turun lagi kah jika beli boong?

D'Nur Boutique Online said...

salam semua...

email nur ye supaya senang nur jawab semua soalan. tq

Anonymous said...

Kalau m
Nak 50 kpg berapa

D'Nur Boutique Online said...

ksm 50kpg rm100 termasuk pos..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails